Boost dit løb med Magasin

Sæt dig nye mål

Køb et lille hæfte hos boghandleren og lav en slags mental dagbog. Formuler altid dine ønsker og planer, som om det er en selvfølge, at dit ønske vil ske. I virkeligheden er det faktisk kun et spørgsmål om tid og ikke, om det er muligt eller ej! 

Det er vigtigt, at du skriver dine ønsker og mål på denne måde, derved sender du en mere positiv kraft til dine ønsker, i stedet for f.eks. at skrive ”Jeg vil ønske, at jeg taber mig x antal kilo inden længe”. Dette ønske er der ingen kraft i, du skal være mere bestemt og målbevidst.

Dine fremtidige handlinger begynder altså med en fast beslutning, et oprindeligt ønske og et overkommeligt mål. Dine tanker og nedskrivninger omkring dem, må være fremadrettede, skarpe, upåvirkelige og ubøjelige.

494879_49296572

a) Start med at skrive, hvad der skal få dig til at tage beslutningen om at overholde din nye kur. F.eks. ”Om 4 måneder fylder jeg 40 år, jeg har en slankere krop og en ny og smart garderobe inden da”. 

b) Skriv ned, hvor mange kilo du gerne vil slanke dig, og husk på, at du skal sætte dig et realistisk mål og ikke den vægt, du havde for 20 år siden inden diverse fødsler m.m. F.eks.: ”Jeg har i alt tabt 15 kilo, inden jeg fylder 40 år”.

c) Sæt en tidsgrænse for dit mål. F.eks. ”Om 4 måneder har jeg nået mit mål”. Regn nu ud, hvor meget du bør slanke dig pr. uge for at nå dit mål. Ved at gøre dette ser dit forventede ugentlige vægttab ikke så stort og uoverskueligt ud, som hvis du blot tænker, at du i en fart skal tabe 15 kilo. 15 kilos vægttab på 4 måneder er ca. 900 gram om ugen, og det er dit mål! 

Giv dig selv en månedlig belønning, det kan være en massage, shoppingtur, en tur i biografen, en spændende aften med et foredrag eller en ting, du har ønsket dig rigtig længe.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boost dit løb med Magasin