Ud og afsted

Nyt år – nye mål…..

2017 er i gang og for de fleste betyder det at de på en eller anden måde har tænkt over hvilke ændringer de gerne vil der skal ske i Deres liv det kommende år. Jeg er ikke selv særlig god til nytårs fortsæt, hvis jeg vil ændre noget så gør jeg det ofte med det samme, der hvor min motivation er opstået, men alligevel så har jeg reflekteret over hvad jeg godt gad mit nye år skulle indeholde.

boost_dit_loeb_by_leitorp_-9560

BEVIDSTE VALG

Hele filosofien mellem Gitte og jeg og vores univers har ét omdrejningspunkt. Nemlig vores alle sammens bevidste valg. Jeg tager dem hver dag, og har det rigtig godt med dem. Jeg føler at jeg vælger langt mere til end fra og nyder de valg jeg tager. Gør du også det? Føler du at du fravælger mere end du laver tilvalg? Eller omvendt? Og hvordan har du det med det?

Jeg er så glad for, og mega stolt af, at Gitte og jeg inden for kort tid vil kunne tilbyde dig at deltage på kurser, bootcamps og ikke mindst til foredrag om “Bevidste valg”. Det er nok netop derfor jeg aldrig har været så godt til det med at sætte mål for mig selv på den først dag i det nye år. Jeg vil hellere springe ind i et år med armene åbne men med viden om at mine bevidste valg altid vil føre mig derhen hvor jeg ønsker. I hvert fald så langt jeg selv kan styre. Og en af de ting jeg selv kan tage kontrollen over, er det mad jeg indtager og det sport jeg vælger at styrke min krop med. Både min ydre og indre sundhed.

Der er nogle selvskrevet ting i mot liv, og det ene er selvfølgelig løb. Gitte har lovet mig at vi skal løbe en masse sammen i 2017. Jeg skal starte stille ud da mit knæ stadig ikke vil helt det samme som jeg. Måske du skal være med på nogle af vores begynderhold? De kommer op på vores site i starten af februar og jeg lover at det bliver hyggeligt, sjovt og godt for krop og sind. Der kommer selvfølgelig også hold for alle Jer der har været med på de første runder og har brug for at få ydereligere inspiration. Og der vil jeg gøre mit bedste for også at være med. Men med bevidste valg ligger også det vigtigste, at mærke efter. Men løbe det skal jeg, niveauet bestemmer hele mit “jeg”.

 

img_2294

 

HVAD ER DINE VALG FOR 2017

Lad os lades som om mine tanker lige nu er mine nytårs fortsæt. Så vil jeg fortsætte med at mærke efter havd min krop har brug for. Jeg vil sørge for at være mentalt bevidst og ikke kun lade mit hoved og mine tanker styre. Min krop skal også have plads. Så vil jeg forsøge at bruge mere tid på fordybelse. Det har altid været en svær opgave for mig. Men med tiden er jeg blevet langt mere vidst om hvor vigtigt det er for mig at kunne være bevidst, tilstede og samtidig fri i mine tanker uden at blive forstyrret af indre spørgsmål.

Jeg vil bevare min indstilling til at man må spise alt med måde og at kroppen har godt af at dyrke sport – så vel også mine tanker. Og Gitte og mit univers herinde og på vores site skal i år fyldes med gode tips, løbevideoer, inspiration til mad, både hjemmelavet og det vi kan købe færdigt, gode rejser hvor sport eller metal bevidsthed er i fokus, motivation og en masse gode hemmeligheder som vi løbende vil fortælle Jer om.

Men hvad er dine valg i 2017? Vil du ændre din kost? Dyrke mere motion? Bliver mere bevidst om dine valg? Mærke dig selv? Give dig selv plads uden at det går ud over andre men tværtimod giver mere energi til at give til andre? Uanset hvad så lov mig en ting. Lad vær med at slå dig selv i hovedet for det du ikke får gjort ud fra dine planer for 2017. Men ros dig selv for det du får gjort. Find din indre motivation, hold fast i den og så husk at hold øje med alle de spændende tiltag som Gitte og jeg løbende i år kommer med – måske der er nogle af dem som ikke var på din liste da du hoppende ind i 2017, men som du ud fra et bevidst valg ligger ind, fordi du kan mærke, både med dit hoved og din krop, at det vil være godt for netop DIG.

Uanset hvilke ønsker og bevidste valg DU tager i år, så ønsker vi Jer alle et fantastisk 2017 fuld af kærlighed til dig, dine og det du vil lade gro i det nye spændende år der ligger foran dig.

boost_dit_loeb_by_leitorp_-8611

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud og afsted